Anders Carlsson

Bitte Sjöblom

Eddie Nilsson

Hej!
Innan jag presenterar mig själv vill jag tacka årets ansvariga för Unghundsderbyt för förtroendet att få vara en av dem som får döma denna tävling! Jag ser verkligen fram emot detta!

Jag heter Eddie Nilsson och är från Halmstad.

Mitt intresse inom retrievervärlden startade 2002 i och med att vi skaffade vår första labrador.
Jag hade ingen tidigare erfarenhet av jakt med apporterande hundar men efter diverse kurser i SSRK och Labradorklubbens regi väcktes intresset.

Idag består flocken av tre labradorer, 3, 8 och 12 år gamla. Med dessa jagar jag, apporterar och startar på prov och tävlingar.

Jag är diplomerad WT-domare och har påbörjat utbildning för att (förhoppningsvis) bli B-provsdomare inom ngt år. Jag är provledare inom SSRK sedan mer än 10 år tillbaka och är årligen med och arrangerar A-prov, B-prov och WT. Var för övrigt delaktig som provledare när Unghundsderbyt genomfördes i SSRK Västras regi 2015 och har även startat med två av mina hundar på UHD (2008 och 2012)

Jag tycker det är mycket roligt att se och döma unga hundar och tycker det ska bli kul att komma till Värmland på nationaldagen. Ett litet råd på vägen; ta det lugnt med träningen och pressa inte era unga hundar utan ha kul tillsammans så ses vi i Juni.

Magnus Ånsløkken

Hei, jeg heter Magnus Ånsløkken er 38 år, gift med Solveig og bor i Skiptvet i Østfold. Vi har fire labradorer som vi jakter og konkurrerer med. Jeg dømmer både B-prøver og WT, og jeg er også aktiv som prøveleder, såvel som kaster eller skytter. Jeg liker også å jage selv, og forsøker alltid å finne plass til både jakter og apportering på høsten.
Jeg er engasjert i Norsk Retrieverklubb og har sittet i hovedstyret i 4 år, jeg er medlem av Dommerkomiteen og jaktkomiteen i avd. Østfold.
I fjor startet vi et lite oppdrett av labradorer under prefixet KickBack og vi er totalt sett veldig opptatt av retrieveren som jakthund.
Jeg takker så mye for invitasjonen til å dømme Unghundsderbyet, det ser jeg virkelig frem til! Vi sees!

Mirjam Axner