Meny Stäng

Luise Linnemann Rasmussen

Luise Linnemann Rasmussen, Danmark

”Jeg har gennem årene haft fornøjelse af at dømme i Norge, Finland, Ungarn, Tyskland, Tjekkiet, Italien og Østrig, men det er første gang, jeg skal dømme i Sverige. Det er også første gang jeg stifter bekendtskab med jeres store Derby, som jeg har hørt meget godt om.

Privat er jeg bosiddende i Hadsund, i den nordlige ende af Jylland, sammen med min mand og pt. 9 labradors i forskellige aldre. Vi opdrætter jævnligt et kuld hvalpe og bruger derudover en masse tid på vores hunde, som vi bruger på både prøver, jagt og field trials. Flokken består af 3 ældre hunde og så et par unge nye håb og alt midt i mellem. Jeg har pt. 2 hunde som bruges på prøver – en dejlig ung tæve på vej, og så min tæve på 8, som i efteråret blev Field Trial Champion.

Vi rejser en del med hundene og har haft fornøjelsen af at træne en del i udlandet og vi har begge også repræsenteret Danmark flere gange ved IWT mm.

Jeg blev uddannet som dommer i Dansk Retriever Klub i 2016 og dømmer i dag alle prøver også field trials. Min fritid bruger jeg, udover på egne hunde, også på Dansk Retriever Klub, hvor jeg pt. er formand.

Jeg har haft glæden af at dømme store mesterskaber i Norge, Italien og Tyskland, og jeg glæder mig rigtig meget til at dømme jeres unghundemesterskab. At se de unge hunde er altid en fornøjelse – det giver en stor ydmyghed at dømme for at se talentet og lade hundene og handlere få de bedste muligheder for at performe på dagen.

Lykke til alle sammen.”