Meny Stäng

Sponsorer

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera våra sponsorer av årets Unghundsderby på lördagen samt söndagens Working Test för samtliga klasser på Wrams Gunnarstorps fina marker.

Våra sponsorer är:

 • Wrams Gunnarstorp Gods
 • Royal Canin
 • House of Bella & Sävekulla
 • Dummies.se
 • Jakt & Friluftsgården
 • Lord Ralf
 • Klickerförlaget
 • Lantmännen Cerealia
 • Pågen
 • Wasa
 • Barilla
Wrams Gunnarstorp Gods

”På Wrams Gunnarstorp är vårdnaden av miljön en viktig aspekt i allt man gör och en av anledningarna till starten av biogasproduktion som stödjer behovet av mullförbättrande gödsling av åkermarken. 

Skogen på Wrams Gunnarstorp är 2 771 hektar stor och det vanligaste trädslaget i skogen är gran. Wrams Gunnarstorp har ett långsiktigt mål för skogsbruket, vilket innebär att man ska minska andelen barrträd och öka lövandelen.”

Royal Canin

”Royal Canin har sedan många år ett starkt samarbete med Svenska spaniel och retriever klubben.

Som huvudsponsor är det vårt självklara val att bidra till avel och utvärdering av unga apportörer.

Vi önskar alla startande på Wrams Gunnarstorps Gods stort lycka till.”

House of Bella och Sävekulla Naturnära Boende

”House of Bella’s Kennel & Kurser tillsammans med Sävekulla Naturnära Boende utlyser ett gemensamt pris till det ekipage som placerar sig på 100:e plats i Unghundsderbyt 2024.

Detta ekipage erhåller en heldags apporteringskurs, självklart med fokus på vattenapportering, under ledning av House of Bella’s, på vackra Sävekulla i Älvsered.

Vinnaren av priset får dessutom bjuda med sig fem goda träningsvänner med hund till denna kursdag.

Sävekulla bjuder på bästa träningsmarkerna och välförtjänt korvgrillning.

Kursen kommer att genomföras överenskommen vardag (måndag-torsdag) under 2024.”

Dummies.se
”Dummies.se är ett litet familjeföretag som drivs av oss Jill och Peter Raneryd.
Vi har just nu sju egna hundar som vi jagar, tränar och tävlar med både i Sverige och England.
 
Vi har haft apporterande hundar (även jaktcockerspaniel) sedan c:a 20 år tillbaka och är väl insatta i vad som krävs av bra träningsmaterial till både hund och hundförare.
 
Vi lyssnar gärna på våra kunder och vad de har för önskemål och tar ofta hem produkter efter deras önskan.
 
Hoppas vi ses på Unghundsderbyt och WT i Juni.
//Jill och Peter”

Jakt & Friluftsgården

”Mellan Lund och Dalby hittar ni Jakt & Friluftsgården, en idyllisk Jakt- och Friluftsbutik belägen i en ombyggd gård med utsikt över de Skånska fälten. Inspirerat av vår passion för jakt, hund och country lifestyle finns vi på Stora Råby Byaväg 88, Lund för att hjälpa och guida våra kunder med frågor och val av utrustning.

Med fokus på kvalité erbjuder vi ett brett utbud av varor från ledande och välkända varumärke – hos oss finns något för alla. Varmt välkommen till Jakt & Friluftsgården!”

Lord Ralf

”Lord Ralf är ett familjeföretag från Helsingborg där passionen för våra fyrfota vänner & förkärleken för den brittiska landsbygden står i centrum.

Vi tycker att kvalitet är viktigt och arbetar enbart med brittiska leverantörer med hög svansföring. Det ska vara fullbetald, fullvuxen arbetskraft med passion för det som levereras – vi är kräsna, precis som våra kunder. Våra produkter ska tåla att användas i skog & mark men samtidigt kunna bäras med stil & klass.”

Klickerbolaget

”Klickerförlaget har böcker för hundälskaren! Elsa Blomster och Lena Gunnarsson, som driver förlaget och har skrivit Apportering till vardag och fest samt Valpträning till vardag och fest, håller dessutom belöningsbaserade apporteringskurser både online och IRL i Göteborgsområdet eller dit vi blir inbjudna.

Apporteringen ligger oss förstås extra varmt om hjärtat och vi önskar alla startande stort lycka till på Unghundsderbyt!”

Vill ni också synas här samt med logga på första sidan?

Kontakta Theresia och Marita på mail uhd2024sponsor@gmail.com för mer information.

 

Vill ni representera ert företag på vårt aktivitetstorg och möta deltagare och publik på plats?

Kontakta Theresia och Marita på mail uhd2024sponsor@gmail.com för mer information.