Meny Stäng

Presentation Anders Carlsson

Anders Carlsson
 
Jag har labradorer sedan 1979. Startat på prov sedan 1981. Driver tillsammans med min hustru Mirjam Axner kennel Carmals. Startade kenneln 1984. Har genom åren för fram många champions både på A och B prov. Jag är jaktprovsdomare sedan 1994 och sedan ett tiotal år sedan auktoriserad FCI domare.  Jag har jobbat mycket med införande och utveckling av A proven i Sverige och sitter numera i SKK Jakthundskommitte där jag träffar många likasinnade inom olika jakthundsraser. Jag dömer ganska frekvent Internationella prov och WT runt om i Eusropa. Jag har tävlat framgångsrikt Internationellt under många år både på Internationella prov, Europacup och ICC. Under senare år har arbete och egen jakt fått allt större prioritet vilket inneburit att jag tvingats dra ner på tävlandet. Vi har fler raser i huset som kräver träning och omtanke bland annat Wachtelhund, Norrbottenspetsar, Lajka och terrier. Som ni förstår så är intresset för jakt på klövvilt också stort. Ser fram emot att få se alla duktiga unghundar.
 
Anders Carlsson